LOVITURĂ: ”PSD-istul” Gheorghe Flutur face jocurile USR în criza coronavirusului

foto Agerpres
foto Agerpres

”PSD-istul” Gheorghe Flutur face jocurile USR, a spus Val Vâlcu.

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, deși a fost testat de coronavirus din postura de... ”medic”, tocmai în dezastrul de la Suceava unde este un adevărat focar de COVID-19, nu a demisionat.

Poți să fii un geniu al administrației locale, dar în momentul în care rezultatele sunt cele care se văd la Suceava, nu poți rămâne în funcție. Îți dai demisia, mai ales după scandalul generat de intrarea peste rând la testarea pentru coronavirus.

Dacă se întâmplă o astfel de criză în timpul mandatului tău, te dai la o parte, a spus jurnalistul Val Vâlcu. Este o minimă măsură de protecție pentru partid pe care o poți lua. Revii după aceea, dacă se roagă lumea de tine.

Gheorghe Flutur nu demisionează și, mai mult decât atât, PNL, cu Ludovic Orban în frunte, face scut în jurul lui. L-a apărat imediat când a sărit rândul la testarea pentru coronavirus. ”A fost testat pentru că era contact într-o anchetă epidemiologică și e normal să fie testat așa cum sunt testate persoanele care au fost într-o anchetă epidemiologică", a zis Ludovic Orban. Este fix același lucru pe care îl reproșau PSD-iștilor: că nu fac un pas în spate, nu se dau în lateral și că se țin de funcții.

După revolta de la Suceava, toate aceste acțiuni vor fi decontate de liberali. PNL devine partidul-stat, acaparează funcție cu funcție. Faptul că PNL se bazează pe baronii de județ, dovadă că nu pot renunța la Gheorghe Flutur, favorizează USR-ul, a mai zis Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel