Lovitură pentru Traian Băsescu. PMP se dezintegrează

Filiala Bistriţa-Năsăud a Partidului Mişcarea Populară este confruntată cu demisii din partea UNPR-iştilor, care nu doresc să semneze adeziuni la formaţiunea condusă de Traian Băsescu. Printre aceştia se numără liderul judeţean al progresiştilor, Constantin Alexandru, şi alte aproximativ 50 de persoane.

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a confirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, plecarea unora dintre membrii UNPR.

'În orice uniune dintre două organizaţii mai apar disensiuni. Bineînţeles că regret şi regretăm plecarea oricărui membru (...), dar mai importantă este prezenţa unor oameni care vor să lase orgoliile deoparte şi interesele proprii şi nevoia de afirmare personală şi să demonstreze spirit de echipă pentru PMP şi pentru fuziunea PMP-UNPR', a afirmat Simionca.

[citeste si]

Liderul judeţean al PMP spune că pe lista celor care nu doresc să continue activitatea politică în această formulă nu se află şi cei care au câştigat în vară un post de consilier local. 'La ora actuală, nu se pune problema unei crize. (...) La discuţia de aseară, cu unii dintre consilieri, au fost indignaţi şi supăraţi de faptul că domnul Alexandru Constantin nu i-a anunţat. Am sunat pe toţi consilierii, toţi au confirmat că rămân şi vin să semneze adeziunile. Nu a fost niciun consilier care să spună că nu continuă cu noi. (...) Mie, domnul Alexandru personal mi-a spus că nu se regăseşte în organizaţia politică şi că vrea să se ocupe mai mult de familie', a precizat Ionuţ Simionca, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel