Lovitură pentru Tăriceanu. Antonescu dezvăluie legătura cu Ponta

Crin Antonescu a comentat demersul parlamentarilor PNL de a strânge semnături pentru schimbarea lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului.

Întrebat dacă liberalii vor reuși să-l schimbe din frunte Senatului pe Tăriceanu, Crin Antonescu a spus: 'Nu știu dacă acest demers va reuși sau nu. Cred că nu este foarte clar nimănui, însă nu văd acest demers al PNL ca fiind ceva extraordinar, ieșit din comun. Cred că este un gest politic normal și firesc. Până la urmă, indiferent de cum apreciem prestația domnului Tăriceanu în funcția respectivă, ne aducem aminte cum și când a devenit acesta președinte al Senatului. Practic domnia sa a fost un reprezentant al lui Victor Ponta, al PSD, în această funcție. Atât timp cât această majoritate nu mai există, este normal ca PNL să atace această poziție".

[citeste si]

"Nu cred că cineva îl va putea împiedica pe dl Tăriceanu, dacă nu va mai fi președinte al Senatului, ca din calitatea sa de lider de partid, să atace orice guvern vrea. Pe de altă parte, cred că premierului Cioloș nu i se poate reproșa că nu ar fi avut o relație corectă cu Parlamentul României și nu cred că a fost nevoie de eforturi speciale ale domnului Tăriceanu pentru a-l prinde pe dl Cioloș să-l aducă în Parlament. Acesta s-a prezentat de fiecare dacă când a fost invitat. Este un punct bun în prestația domnului Cioloș", a mai spus Crin Antonescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel