LOVITURĂ pentru SIIJ. Tăriceanu: Dacă e așa, dăm jos Guvernul Orban!

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat, duminică seara, în platoul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu. Liderul ALDE a făcut câteva precizări cheie despre Guvernul Orban. 

Ludovic Orban a spus că vrea să desființeze Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție. În schimb, ALDE a pus condiția ca acest lucru să nu se întâmple. 

Prezent în platoul Antena 3, liderul ALDE a fost întrebat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu ce garantează că, odată investit Guvernul Orban, nu dă ordonanța pentru desființarea SIIJ.

"La prima moțiune de cenzură, pică Guvernul. Și cu doamna Dăncilă am avut aceeași problemă. Liderii trebuie să înțeleagă că, dacă nu există încredere reciprocă, lucrurile nu pot să funcționeze. Dacă se umblă cu șmecherii, trișerii, atunci rapid deznodământul vine! Și cu PSD-ul s-a văzut foarte repede și foarte clar. Același lucru se întâmplă cu orice", a spus liderul ALDE la Antena 3. 

Ludovic Orban dorește să desființeze imediat Secția specială, iar Călin Popescu Tăriceanu, care a luptat împotriva abuzurilor, nu dorește o asemenea înfrângere politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel