Lovitură pentru RCS-RDS din SUA

Compania RCS-RDS ar fi fost dată în judecată din SUA de un grup de oameni de afaceri care-i cer 1,8 milioane de euro, transmite Antena 3. 

Un grup de afaceriști condus de William Hawkins, investitor american, a intrat în urmă cu un deceniu în Ungaria, a investit, a adus tehnologie modernă într-un grup de telecomunicații, dar a fost păcălit de patronul grupului de telecomunicații, a rămas fără bani și fără firme. Grupul în care au investit americanii include compania de televiziune prin cablu i-TV, cumpărată de grupul din care fac parte Digi și RCS-RDS. Tranzacția a avut loc la un an după ce Hawkins a câștigat un proces împotriva i-TV, în urma căruia afaceriștii americani trebuiau să primească 1,8 milioane de dolari. Nu au mai primit, pentru că i-TV a fost cumpărat de RCS-RDS. Hawkins susține că avocații RCS-RDS/DIGI cunoșteau verdictul dat în justiție, dar l-au ignorat. 

Hawkins susține că i-a fost imposibil să treacă peste structura de proprietare neclară din spatele Digi, pentru a-și recupera banii.

Grupul de afaceriști a dat din nou în judecată i-TV și toate celelalte firme din grupul RCS-RDS.  

Reclamanții cer ca judecătorii să impună grupului RCS-RDS/DIGI și interdicția de a folosi tehnologiile software și configurațiile hardware care le-au aparținut înainte de preluarea i-TV de către furnizorul de internet, potrivit unei anchete Rise Project

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel