Lovitură pentru PSD. Socrul fostului ministru Bănicioiu a trecut la PNL

Foto: informatiadesud.ro
Foto: informatiadesud.ro

Ion Prioteasa, socrul fostului ministru PSD Nicolae Bănicioiu, a intrat oficial în cursa pentru Primăria Scorniceşti. 

"Azi (n.r. luni) mi-am depus dosarul pentru funcţia de primar al oraşului Scorniceşti. Candidez din partea PNL. Mi-au făcut această propunere de a candida din partea lor şi am acceptat-o pentru că am colaborat foarte bine cu ei, mă respectă şi mă apreciază. În PSD, partid din care am făcut parte până de curând, am simţit lipsa acestui respect...", a spus Ion Prioteasa pentru evenimentdeolt.ro.

Acesta a precizat că printre priorităţile mandatului său se vor regăsi demararea programului de reabilitare a blocurilor, înfiinţarea unor dispensare în satele comunei, asfaltarea drumurilor şi extinderea reţelei de apă şi canalizare.
Întrebat ce crede ginerele său, fost ministru PSD în guvernul Ponta, despre schimbarea culorii politice, Ion Prioteasa a afirmat că în familie nu discută politică. "E decizia mea personală, iar în familie nu discut politică, nu facem politică în familie. Ei (n.r copiii) sunt mai mici, eu am deja o vârstă, e decizia mea personală şi unilaterală", a mai spus Ion Prioteasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel