Lovitură pentru PNL: Trădare și jocuri de culise. Constantin Ionescu: Vă dau o știre în exclusivitate-VIDEO

Constantin Ionescu a demisionat din PNL Buzău și a decis să candideze - din postura de independent - la alegerile locale.

Deși inițial, în urma unui sondaj, PNL l-a dat drept candidat, ulterior mai-marii partidului au hotărât să meargă mai departe cu Ovidiu Anghel pe care l-au pus și lider. Constantin Ionescu a aflat din ziare de schimbarea care se făcuse la nivelul partidului. Invitat la interviurile DC News, acesta ne-a explicat cum s-a petrecut acest episod.

"Vă dau o știre în exclusivitate. Nu am vrut să o fac publică. Cu două zile înainte de a se afla pe surse vizavi de această decizie, l-am sunat pe domnul secretar general PNL, Ilie Bolojan. Nu mi-a răspuns și i-am dat un mesaj. I-am spus cine sunt, ce s-a întâmplat și i-am zis că dacă voia sa mă schimbe, era corect să vorbească și cu mine. M-a sunat și i-am explicat poziția mea. Dumnealui mi s-a părut un mic stânjenit, nu a găsit cea mai bună explicație prin care să mă convingă de faptul că decizia care urma să fie luată era cea corectă. I-am spus că drumurile noastre se despart și îmi aleg un alt drum din punct de vedere politic. Nu voi spune ce am vorbit cu domnul Bolojan la telefon, dar îl respect foarte mult", a spus Constantin Ionescu la DC News Live.

(Răspunsul integral la minutul 7, partea 3): 

O parte din membrii PNL de la Buzău merg pe mâna lui Constantin Ionescu și îl susțin pentru primărie.

Întrebat cum de unii liberali l-au trădat pe Ovidiu Anghel și au decis să-l susțină pe el, Constantin Ionescu a spus: "Nu acei liberali l-au trădat pe Ovidiu Anghel, ci situația din partid și deciziile de acolo i-au trădat pe oameni".

(Răspunsul integral la minutul 8, partea 1):

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel