Lovitură pentru Orban, după ce trei filiale au schimbă tabăra

Ludovic Orban, tot mai singur în lupta pentru șefia PNL
Ludovic Orban, tot mai singur în lupta pentru șefia PNL

Ludovic Orban primește o lovitură  de unde se aștepta mai puțin. 

Trei organizații PNL trec în tabăra  premierului Florin Cîțu. Este vorba despre organizațiile de la Vaslui, Timișoara și Constanța - acestea ar urma să își anunțe susținerea pentru premier în perioada următoare.

La Vaslui, lovitura este cu atât mai mare cu cât președintele organizației, Nelu Tătaru, a fost ministru în guvernul Orban. De asemenea, Marcel Vela, fostul minstru de Interne a anunțat că îl va susține pe Florin Cîțu la șefia pertidului.

Bogdan Chirieac spune  cum vede schimbările din interiorul PNL

”În opinia mea lucrurile nu se mai pot schimba decât în cazul în care președintele Iohannis ar avea altă opțiune, dar acum, acum când vorbim, Florin Cîțu este viitorul președinte al PNL. Negocierea aceea a lui Ludovic Orban cu USR-ul a lăsat grave urme în PNL. Inclusiv Marcel Vela, de la Ministerul de Interne, cel care a dus greul primei părți a pandemiei a fost dat afară fără nicio explicație pentru că trebuia să dea anumite ministere USR-ului. Putem spune că Ludovic Orban a pierdut lupta.

De altfel eu mă aștept ca domnia sa, la sfârșitul lunii august să anunțe că nu mai candidează pentru președinția PNL. Să candideze doar pentru a pierde nu cred că o va face. Are prea multă experiență Ludovic Orban”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel