EXCLUSIV  Lovitură pentru Orban. Cristescu (PMP): Sunt la noi la ușă, dar și la Tăriceanu

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Eugen Tomac, a anunţat, joi, că formaţiunea politică va începe după sărbători campania de strângere a un milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Despre acest subiect a vorbit și Radu Cristescu la interviurile DC News.

"Probabil vom iniția o lege pentru alegerea primarilor din două tururi. (...) Se pot întâmpla multe în trei luni. Mulți parlamentari PSD sunt la Tăriceanu la ușă. Parlamentarii pleacă la Tăriceanu. Noi inițiem legea... ", a zis Radu Cristescu.

"Să nu credeți că Tăriceanu și Dragnea, în fiecare zi, se sărută pe gură. Aceștia sunt doi oameni abili politic. Fiecare are calculul lui. Vă mai spun ceva: foarte mulți parlamentari de la PNL, foști PDL-iști, sunt pe la ușa PMP, dar și pe la ușa lui Tăriceanu. Se debalansează calculele în Parlament și este posibil să se ajungă în situația în care a căzut Guvernul Ungureanu", a mai spus liderul PMP la interviurile DC News.

PMP a depus în Parlament un proiect de lege pentru alegerea primarilor în două tururi, care nu a fost susţinut de reprezentanţii PSD şi PNL. PMP consideră că un primar ales cu doar zece la sută din alegători, cum este în prezent, nu are legitimitate.

Iată răspunsul:

[citeste si] 

INTERVIU INTEGRAL POATE FI GĂSIT AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel