Lovitură pentru Nicușor Dan. "Sunt curios dacă cineva îi dă peste bot"

Liviu Dragnea, a declarat, la România TV, că Nicuşor Dan, candidat din partea USB la Primăria Capitalei, a încălcat legea, deoarece a postat sâmbătă, pe Facebook, materiale electorale cu caracter "defăimător". "Sunt curios dacă cineva îi dă peste bot. Penal, vreau sa spun", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Nicusor Dan (USB), care a iesit pe locul doi la alegerile pentru Primaria Capitalei, dupa Gabriela Firea (PSD).

"A incalcat legea! Asta inseamna ca voturile obtinute de USB, inclusiv de dumnealui, reprezinta foloase necuvenite, nepatrimoniale. Sunt foarte curios daca vreun procuror se autosesizeaza. Pentru ca au fost multe comentarii pe procesul meu, ca am indemnat lumea sa vina la vot si de-asta au fost foloase necuvenite. Acest om care vorbeste de anticoruptie, de cinste si de respectarea legii a incalcat flagrant legea. Adica e infractiune. Sunt curios sa vedem daca cineva ii da peste bot. Penal, vreau sa spun", a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Biroul Electoral al Municipiului București a admis, sâmbătă, o plângere a Alianței electorale PSD+UNPR, obligând candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, să retragă o serie de materiale electorale cu caracter "defăimător" de pe site-urile de socializare.

Alianța PSD+UNPR a reclamat încălcarea prevederilor art. 65 alin. 5 din legea 115/2015, arătând că sâmbătă, pe pagina de Facebook a candidatului Nicușor Dan a fost promovat un mesaj electoral împotriva candidatului PSD+UNPR după închiderea campaniei electorale, conținând "mesaje denigratoare, defăimătoare și informații false", scrie Româniatv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel