Lovitură pentru Mugur Isărescu. Bogdan Chirieac: Mizerie! Ar fi o CATASTROFĂ

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Consiliul Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a depus cerere în instanță pentru a constata dacă Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, a fost colaborator al Securității. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce CNSAS a cerut instanței să constate dacă Mugur Isărescu a fost colaborator al Securității. Mai mult, în cadrul emisiunii, Victor Ciutacu a subliniat o declarație a lui Ludovic Orban pentru euractiv.ro, în care preciza: ”Colaborarea cu Securitatea nu e un criteriu pentru schimbarea din funcție a cuiva”. 

”Eu sunt reticent la astfel de informații apărute după 30 de ani. Dacă domnul Orban a declarat lucrul acesta, în cazul guvernatorului Mugur Isărescu este o declarație corectă”, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Subiectul a fost dezbătut în continuare alături de jurnalistul Dan Andronic care a spus că guvernatorul BNR ar putea fi demis. 

Dan Andronic: Părerea mea este că se va merge până la demiterea guvernatorului. 

Bogdan Chirieac: Ar fi o catastrofă. Asta va face foarte mult rău României. Astăzi, în țara noastră, dacă e de sunat la Banca Mondială, la AMF sau la alte locuri unde șade banul în lumea asta mare, cel care are linia directă și i se și răspunde este Mugur Isărescu. Această mizerie scoasă la suprafață credeți că-i face rău lui Mugur Isărescu? Nu-i face rău. Are multe realizări, nu asta e problema. Problema este România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel