Lovitură marca Iohannis, la Buzău. Politicieni INTERZIȘI

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a declarat că nici la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a României la Arcul de Triumf, nici la recepţia organizată de şeful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate "persoane cu probleme penale”.

Se pare că exemplul lui Klaus Iohannis de a interzice politicieni de 1 Decembrie se aplică și în provincie, mai precis la Buzău. Dacă în cazul președintelui, motivul a fost reprezentat de "problemele penale", la Buzău nu se știe cauza.

Surse citate de Șansa News spun că Vasile Dinu, consilierul prefectului, responsabil cu organizarea evenimentelor prilejuite de Ziua Națională, ar fi tăiat de pe lista celor care vor ține discursuri oficiale pe toți șefii de partide, directorii de instituții, inclusiv, fapt unic în istoria Buzăului, pe primarul Constantin Toma.

Sebastian Radu, candidat PSD Buzău la Camera Deputaților, a fost primul politician care a reacționat pe marginea acestui subiect.

[citeste si]

"Preşedintele Klaus Iohannis a decis să nu mai invite la sărbătoarea națională a tuturor românilor reprezentanți ai instituțiilor fundamentale ale statului. Urmând exemplul șefului, şi la Buzău, prefectul a hotărât să calce în picioare respectul faţă de cei pe care cetăţenii în marea lor majoritate i-au ales să-i reprezinte. Probabil că în curând vor interzice şi armatei să defileze sau să-şi cinstească eroii", a fost reacția lui Sebastian Radu, candidat PSD Buzău la Camera Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel