EXCLUSIV  LOVITURA lui Iohannis. "A luat avans puternic pentru prezidențiale"

Cozmin Gușă a spus că președintele Klaus Iohannis a făcut o mișcare-cheie și a luat avans din punct de vedere diplomatic.

"Nu suntem într-o perioadă rea. Vorbesc despre avansul pe care l-a luat Klaus Iohannis din punct de vedere diplomatic; conjunctura l-a favorizat. Jocul prost al Turciei l-a favorizat, jocul ciudat al Poloniei l-a favorizat și ne-a favorizat, inspirația lui de la întâlnirea NATO când a fost singurul lider NATO care l-a lăudat pe Donald Trump - toate acestea i-au făcut o maximă deschidere și l-a aranjat, într-un fel, ca un pilon al atlantismului aici. Se vede că el se racordează la acțiunile Pentagonului, ceea ce nu este puțin lucru pentru restul politicienilor din Europa. Și Merkel... într-un fel s-a purtat cu Iohannis înainte de vizita la Trump și în alt fel s-a comportat după vizita la Trump. L-a acceptat. Vocea lui este astfel auzită.

Este un început. S-ar putea să nu ducă niciunde. Dacă nu se dublează de strategii, profesioniști, de oameni care să facă ceva în jurul Președinției, atunci va fi un foc de paie, dar conjunctura ne favorizează foarte mult și îl favorizează foarte mult pe Klaus Iohannis care, în plan personal, a luat un avans serios pentru următoarele alegeri prezidențiale în condițiile în care în afară de ambițiile lui Dragnea, visele Gabrielei Firea și ale lui Victor Ponta, nu există nimic astăzi la PSD în creuzet. Și toate aceste candidaturi pe care le-am pus pe masă sunt candidaturi șchioape", a zis Cozmin Gușă la DC News Live.

Răspunsul integral poate fi urmărit la minutul 52:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel