Lovitură după moartea lui Maradona. O tânără din Italia susține că e FIICA lui

O tânără de 25 de ani, din Italia, a intentat proces de paternitate. Ce decizie de necrezut a luat instanța.

Legendarul fotbalist Diego Armando Maradona mort pe 25 de noiembrie, în urma unul stop cardiac, nu este lăsat să se odihnească în pace. Un tribunal din Argentina a decis conservarea corpului acestuia, deoarece o femeie în vârstă de 25 de ani pretinde că este fiica argentinianului, informează dailymail.co.uk.

Instanța interzice, astfel, incinerarea fostului mare fotbalist, pentru că e posibil să fie nevoie de ADN-ul său în cazuri de stabilire a parternității, scrie Mediafax. Italianca Magali Gil (25 ani) a intentat proces de paternitate în aprilie anul trecut, pretinzând că este fiica lui Maradona şi solicitând în acest sens un test ADN. Ea ar fi aflat că este fiica legendei argentiniene în urmă cu doi ani și de atunci încearcă să demonstreze acest lucru.

Mama ei i-a spus în 2018 că este fiica lui Maradona

Magali Gil a fost crescută de părinți adoptivi, însă mama ei i-a spus în 2018 că este fiica lui Maradona. Tânăra susține că este dreptul ei să știe dacă Maradona îi este sau nu tată și nu se va opri până nu va afla adevărul. Ea ar putea astfel să primeasco o parte din moștenirea de aproximativ 41 milioane de euro.

Argentinianului a avut multe relaţii de-a lungul vieţii şi a lăsat în urmă o familie mare. Cinci copii sunt recunoscuţi oficial şi alții 6 care au cerut teste de paternitate sunt implicaţi într-un proces complicat de moştenire. Una din fiicele sale recunoscute ar fifăcut o glumă, spunând că Maradona ar putea alinia un prim unsprezece din proprii săi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel