Lovitură de proporții! Serena Williams s-ar putea retrage din tenis

Visul Simonei Halep de a urca pe primul loc în clasamentul WTA este aproape să devină realitate. Liderul mondial Serena Williams s-ar putea retrage din activitate la finalul sezonului, iar acest scenariu nu are la bază doar un zvon. Anunţul a fost făcut chiar de către antrenorul americancei, francezul Patrick Mouratoglou. Românca aflată în prezent pe locul 2 WTA ar avea astfel șansa să urce pe prima poziţie în lume.

Patrick Mouratoglou susține că, la cei 34 de ani ai săi, Serena Williams nu mai are motivaţia necesară pentru a continua în circuitul feminin. Reputatul tehnician a sfătuit-o pe eleva sa să renunţe la activitatea profesionistă la finalul sezonului 2014.

Citește și: Premieră pentru Halep! Cu cine joacă în optimi la Wuhan

"Serena şi-a dorit foarte mult să câştige la US Open şi este foarte dezamăgită din cauza faptului că a pierdut în semifinale (n.r. - scor 6-2, 4-6, 4-6 cu Roberta Vinci). După acest an în care a triumfat în trei turnee de Grand Slam şi a fost atât de aproape de câştigarea Marelui Şlem, se pune întrebarea dacă mai are motivaţie. Eu îi recomand să nu mai joace dacă motivaţia ei nu se află la cel mai ridicat nivel", a comentat francezul, citat de prosport.ro.

Serena Williams are 21 de tituluri de Grand Slam în palmares şi nu mai poate fi detronată de pe locul 1 WTA în acest an. Dacă se va retrage, americanca nu o va mai putea egala pe Steffi Graff (22 de titluri) la numărul de Grand Slam-uri. Serena Williams ar trebui să revină pe teren săptămâna viitoare, în turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Vezi și: Meci extenuant pentru Niculescu la Wuhan: Cum s-a terminat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel