Lotul României pentru meciul cu Feroe. România a câștigat toate cele 5 partide cu insularii

Anghel Iordănescu are la dispoziție 24 de jucători pentru meciul cu Feroe, care va avea loc duminică, de la ora 19,00 (ora României), pe stadionul Torsvoellur din Torshavn, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016. Naționala are nevoie de victorie pentru calificarea la EURO 2016.

Iordănescu contează pe opt jucători din campionatul intern și 16 stranieri.

Raț are cele mai multe selecții, 106, Sânmărtean este cel mai vârstnic jucător (35 ani), iar Steliano Filip (21 ani) e mezinul lotului și unul dintre cei doi debutanți, alături de Alibec.

Torje este golgheterul lotului, cu 10 reușite.

[citeste si]

Din echipa care a jucat în martie la Ploiești, cu Feroe, în lot se află Pantilimon, Papp, Chiricheș, Dragoș Grigore, Raț, Pintilii, Sânmărtean, Prepeliță, Adrian Popa, Torje, Maxim și Keșeru.

Lotul României:

 

Naționala României a câștigat toate cele cinci meciuri cu reprezentativa Insulelor Feroe, toate oficiale, și a primit un singur gol.

Tricolorii de 16 ori, dar ultimele trei confruntări au fost destul de strânse, România învingând la o diferență de maxim două goluri.

Anghel Iordănescu se va afla duminică pe banca tehnică a naționalei României pentru a treia oară într-un duel cu Feroe, după 4-0 în 1993, în deplasare, și 1-0 în martie, la Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel