LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ce valoare au bonurile câștigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile din 7 februarie cu o valoare de 293 de lei sunt câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cine a făcut cumpărături în valoare de 293 de lei, în ziua de 7 februarie, şi a păstrat bonul fiscal este norocos, întrucât acestea sunt cifrele câştigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurilor, la care au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 29 februarie 2016.

În joc sunt 100 de premii în valoare de 10.000 lei fiecare, sumă care este impozitată cu 16%, menţionează Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 293,00 lei şi 293,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la orice administraţie fiscală din structura ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, vor fi mai mult de 100 de bonuri norocoase, se va organiza o nouă extragere şi vor rămâne 100 de finalişti.

Rezultatele extragerii vor fi publicate, timp de 30 de zile, pe paginile de internet ale Ministerului Finanţelor, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Loteriei Române.

Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel