LOTERIA BONURILOR FISCALE. Extragere pentru perioada 1-31 octombrie

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1-31 octombrie va avea loc la ora 16:55. Ca de obicei, fondul de premiere este un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult o sută de premii. 

UPDATE: Bonurile câștigătoare sunt cele emise în data de 21 octombrie, cu o valoare de 168 de lei.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică este organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:55 şi va transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse de mâine, timp de 30 de zile. Trebuie depuse bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cerere la orice administrației din structura ANAF. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel