LOTERIA BONURILOR FISCALE: 670 de potențiali câștigători care au plătit cu carduri Visa

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat, la data de 23 mai, peste 670 de tranzacţii cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsă între 135 şi 135,99 lei, şi s-ar putea număra astfel printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, a anunţat Visa.

Pentru a revendica premiile, bonul fiscal câştigător trebuie depus în original, în 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărţi în mod egal între cel mult 100 de câştigători care solicită şi îndeplinesc condiţiile Loteriei bonurilor fiscale.

Dacă la sfârşitul perioadei de depunere a cererilor de revendicare vor fi mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

"Credem că noul mecanism al Loteriei bonurilor fiscale stabilit de Ministerul Finanţelor va motiva mai puternic populaţia să ceară bonul fiscal, deoarece fiecare premiu este în valoare de cel puţin 10.000 lei, ceea ce reprezintă o sumă consistentă pentru majoritatea românilor. În timp ce la prima extragere au fost peste 2.000 de tranzacţii cu carduri Visa potenţial câştigătoare, în valoare de 6 lei, de data aceasta avem 677 de plăţi cu cardul Visa, cu valori cuprinse între 135 şi 135,99 de lei, care se pot califica pentru următoarea etapă a Loteriei bonurilor", a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe, citat de Mediafax.

Vezi și: LOTERIE BONURI FISCALE, 28 iunie: câștiguri de 10.000 de lei fiecare. Vezi rezultatele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel