LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. Rezultate extragere

UPDATE: Bonurile fiscale emise în data de 18 martie 2016, în valoare de 615 lei, sunt câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, anunţă Ministerul Finanțelor Publice într-un comunicat.

Extragerea a avut două etape:

etapa I: a fost extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare;
etapa II: au fost extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

----

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 31 martie este programată duminică, 17 aprilie. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunţat Ministerul Finanţelor Publice.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Extragerea a fost realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto şi a fost supravegheată de o comisie de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele, verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Știrea inițială:


LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. Duminică, 17 aprilie, este organizată prima etapă de selecţie care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 17 APRILIE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea rezultatele extragerii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2023 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1