Loris Karius, gafe care au îngropat Liverpool în finala Ligii Campionilor

Loris Karius
Loris Karius

Loris Karius, portarul Liverpool, a avut un mesaj, sâmbătă seara, după finala Ligii Campionilor, câștigată pentru a treia oară consecutiv de Real Madrid.

Loris Karius a declarat, sâmbătă seară, că regretă foarte mult că a greşit la meciul pierdut de Liverpool, scor 1-3, cu Real Madrid, în finala Ligii Campionilor.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru coechipierii mei. Au încercat să mă încurajeze, dar îmi pare foarte rău că am pierdut finala", a spus Karius.

Vezi si: Real Madrid - Liverpool, finala Champions League - live score

Loris Karius a fost adus în 2016 de la Mainz, la dorinţa specială a lui Klopp, care are mare încredere în calităţile lui. Portarul a avut un sezon excelent, în precedentele 32 de meciuri comiţând o singură eroare care a dus la gol. Aseară,  a avut două astfel de greşeli.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema '51 şi Gareth Bale '64, '83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane '55 pentru Liverpool.

Benzema a înscris profitând de o greşeală imensă a portarului Loris Karius, care după ce a reţinut mingea a aruncat-o exact în direcţia în care se afla fotbalistul echipei madrilene la doar un metru de el.

Şi Bale a marcat profitând de o gafă a lui Karius, cu un şut din afara careului, după ce portarul lui Liverpool a încercat să boxeze mingea, însă mai mult a deviat-o în propria poartă.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor și pentru  a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori Liga Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel