LOOK TV - RCS-RDS. Comunicat oficial LOOK TV: 20 de companii de cablu transmit Look TV şi Look Plus

Prosport a anunțat, marți, că Look Tv și RCS-RDS au ajuns la un acord pentru ca operatorul de cablu cu 3 milioane de abonați să retransmită meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii. Look Tv a reacționat printr-un comunicat oficial în care informează că 20 de operatori de cablu transmit în acest moment posturile Look Tv și Look Plus, însă neagă că RCS-RDS ar face parte dintre ei.

Vezi și: Veste bună pentru milioane de microbiști din România

Iată comunicatul transmis, marți, de Look Tv, conform gsp.ro:

"Dezmințim categoric existența vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reteaua RCS&RDS, a posturilor LOOK TV și LOOK PLUS care difuzează meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii. Orice știre, informație, care apare cu privire la acest aspect este o minciună și nu are alt scop, din păcate, decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului românesc.

Este a doua oară în ultimele săptămâni când prin materiale de presă se încearcă în mod intenționat dezinformarea publicului și în special a abonaților firmei respectiv. În aceste articole s-au făcut afirmații mincinoase în numele Look TV, fapt ce aduce atingere gravă reputației și imaginii noastre. În acest moment cele două posturi au încheiat contracte de distribuție cu peste 20 de rețele de cablu".

Cele mai importante companii de cablu dintre cele 20 la care face referire Look Tv în comunicat sunt UPC România, Ines IPTV, Focus Sat şi Orange TV.

Citește și: Scandal Liga 1. UPC, amendată de Protecția Consumatorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel