Armand scumpește locurile de parcare în sector. Analist economic: Controverse și repulsie

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Analistul economic Lidia Moise susține că nu este un moment potrivit pentru majorarea taxelor pentru locurile de parcare.

Locurile de parcare se scumpesc în marile orașe. În Sectorul 1 este în discuţie un proiect prin care un loc de parcare de reşedinţă să ajungă la 600 de lei pe an. Analistul economic Lidia Moise susține că aceste majorări i-ar putea determina pe români să renunțe la ideea de a cumpăra o a doua sau a treia mașină pentru familie.

"Astfel de taxe există în toate țările europene. La noi nu este atât de mare, 600 de lei pare mult pentru că este un salt. A fost un studiu foarte interesant făcut de olandezi care analizau exact efectul pe care îl are taxa, la ei e destul de mare, de 1.000 de euro pe an, și constatau că majorarea taxei de restanță mai potolea din entuziasmul de a-ți cumpăra o altă mașină în plus pentru familie. desigur, asta ține și de accesibilitatea pe care o ai pentru a-ți parca o a doua sau a treia mașină, sunt mai multe lucruri care influențează aici. Cred că este un moment puțin potrivit acesta pentru majorările de taxe. Va stârni destul de multe controverse și o repulsie a publicului pentru că deocamdată ne aflăm într-un an cu destule necunoscute pentru toți cei ce înseamnă angajați în sectorul privat.", a explicat Lidia Moise la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel