Locul de muncă al lui Ludovic Orban. Șeful PNL, dispută cu jurnaliștii. A PLECAT din conferința de PRESĂ

Ludovic Orban a fost vizibil iritat de întrebările jurnaliștilor cu privire la locul de muncă, pe care a refuzat în continuare să îl dezvăluie. După ce mai mulți jurnaliști au insistat pe această tema, el a încheiat rapid coferința de presă și a plecat din sală. 

Jurnaliștii au cerut lămuriri referitoare la locul de muncă al președintelui PNL, care a refuzat în mod constant să îl facă public.

"Nu vă dau nici un răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit să-mi câștig existența dintr-o activitate, ca atare nu vă voi da nici un răspuns pe tema acesta. Subiectul acestei conferințe de presă este cu totul altul. Este dreptul meu să vă spun că în afară de ce v-am spus deja nu voi răspunde la altă întrebare. Nu cred că este necesar," a spus Ludovic Orban.

A încheiat rapid coferința, în urma întrebării care l-a deranjat 

Cu toate acestea, jurnaliștii au insistat. După ce a a eschivat de câteva ori, Ludovic Orban a decis să încheie conferința de presă..

"Subiectul conferinței este cu totul altul. Vă mulțumesc.. V-am mai spus că subiectul conferinței este altul. Pe această temă nu vă voi da răspunsul astăzi. Nu am nici o problemă de legalitate sau de moralitate pe această temă," a spus Ludovic Orban care a plecat imediat de la pupitru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel