Liviu Pop: Ilegalități la PNL! Înțeleg disperarea, dar nu mă așteptam să recurgă la asemenea gesturi

[] []

10 sep 2019 / 15:18
Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pop
Descriere foto: Liviu Pop

Senatorul Liviu Marian Pop a semnalat ilegalități în procesul de strângere de semnături în județul Maramureș pentru înscrierea candidatului PNL în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

Senatorul PSD, Liviu Marian Pop a surprins momentul în care câțiva minori erau implicați în colectarea de semnături pentru Partidul Național Liberal în vederea înscrierii în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

,,Îi rog frumos pe cei din Partidul Național Liberal Maramureș, să nu implice minori în strângerea de semnături pentru candidatul lor (momentan candidatul lor). Sper să înțeleagă că minorii nu trebuie implicați în jocuri politice și mai mult decât atât, de luni a început școala, iar elevii trebuie să fie la clasă, în bancă, nu în campanii ilegale de strângeri de semnături. Înțeleg disperarea celor de la PNL, dar nu mă așteptam să recurgă la asemenea gesturi'', a scris Președintele Comisiei pentru învățământ, știință și sport din Sentul României. 

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la BEC, pentru înscrierea în cursa pentru alegerile prezidențiale, este 22 septembrie, iar pe 12 octombrie va începe campania electorală, care se va desfășura pe o perioadă de 30 de zile. 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27