Liviu Pop: E obligația lor să guverneze țara! Nu sunt capabili, au un singur obiectiv

Liviu Pop
Liviu Pop

Senatorul PSD Liviu Pop critică lipsa de coerență a liberalilor după ce au dat jos Guvernul Dăncilă. 

”Lipsa de coerență în rândul celor care au dat jos Guvernul și nu sunt capabili să pună un nou guvern se vede și din ce spunea antevorbitorul meu (n.r. Dan Vîlceanu). (...) Majoritatea are obligația să preia guvernarea acestei țări. Dacă nu o face foarte repede, înseamnă că au un singur obiectiv, acela de a-l pune pe dl președinte Iohannis în fruntea țării, adică dictatură totală” este de părere Liviu Pop. 

Senatorul PSD a subliniat că a trecut aproape o săptămână de la moțiunea de cenzură și nu sunt decât declarații politice și discuții, respectiv nimic concret. El a afirmat că se aștepta ca până ieri să fie totul clar cu privire la noul Guvern. 

Liviu Pop a întrebat cu privire la Klaus Iohannis, dacă singurul său obiectiv este un nou mandat de președinte și ”în rest nu-l interesează haosul creat în țara aceasta?”. 

”Ei au trecut moțiunea de cenzură, e obligația lor să guverneze țara, nu avem de ce să mergem la consultări” a precizat Liviu Pop, la Digi24. ”PSD e în Opoziție, îi poftesc pe dl Iohannis și pe PNL-iști să preia guvernarea” a subliniat Liviu Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel