Liviu Pop, despre ședința PSD: Este un moment crucial

Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.

Liviu Pop a vorbit despre demisia Vioricăi Dăncilă, despre suspendările din partid, dar și despre posibila numire a lui Marcel Ciolacu.

"Eu știu că este un moment greu al Partidului Social Democrat. Analiaza care se face cu siguranță în CEx va duce la decizii pe care CEx-ul le va lua. Nu cred că discutăm aici de persoane, discutăm despre partid și de viitorul acestuia. Haideți să așteptăm CEx-ul să vedem argumentele și contra-argumentele, o analiză serioasă a alegerilor se va face, avem cel mai mic scor din istoria Partidului Social Democrat și este un moment crucial din punctul meu de vedere pentru viitorul partidului. O schimbare de ștafetă nu poate fi făcută decât în cadrul unui Congres al partidului PSD. Personal, îmi doresc ca acest Congres să aibă loc cât mai repede, pentru a pune punct unei etape prin  care PSD a trecut", a declarat Liviu Pop, în direct, la România TV.

"Nu discutăm aici de variante care să împace sau să nu împace pe cineva. Discutăm de Partidul Social Democrat. Este cea mai grea ședință și cel mai greu moment prin care a trecut Partidul Social Democrat, cel puțin în ultimii 20 de ani. Pentru că nu este ușor să pierzi presedinția, să fii în opoziție și până la urmă să constați că te-ai îndepărtat de ceea ce-și doresc românii pentru că noi am pierdut voturile prin multe lucruri pe care probabil nu le-am comunicat bine, nu prin lucrurile pe care nu le-am făcut bine. Am făcut foarte multe lucruri bune, dar nu am reușit să le comunicăm bine", a mai adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel