Urmărește emisiunea live


Liviu Pop: DD va plăti împreună cu cineva din Guvern pentru Oltchim

PALATUL VICTORIA - SEDINTA DE GUVERN
PALATUL VICTORIA - SEDINTA DE GUVERN

Liviu Pop, ministrul pentru Dialog Social a spus că un eventual eşec al privatizării Oltchim va aduce după sine picarea unor capete importante din Guvern. Vizat ar putea fi ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, mai ales că acesta a fost avertizat de premier că va răspunde cu funcţia în cazul unui eşec. 

„Trebuie să fim foarte clari. Statul român nu și-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibilă a Oltchimului. Procedura de privatizare este una transparentă, în acord cu angajamentele guvernului anterior Nu am nimic să-mi reproșez. S-a făcut totul ca la carte, având în vedere situația în care am preluat Oltchimul”, a declarat ministrul pentru Gândul.

Întrebat cineva va plăti dacă Diaconescu nu vine cu banii, Pop a spus: „Cineva va plăti, dacă doamne ferește luni nu se încheie contractul, nu că va trebui, va plăti. Și Diaconescu și poate și din guvern. Am încredere că lucrurile s-au făcut ca la carte, ziua de luni va aduce elemente de noutate”, a mai spus Liviu Pop.

Premierul Victor Ponta i-a transmis ministrului Economiei că va plăti cu funcţia un eşec la privatizarea Oltchim. Ponta a explicat în mai multe rânduri că are infomaţii că DD nu are banii, iar luni nu se va rezolva privatizarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel