Urmărește emisiunea live


Liviu Pop: Băsescu nu înțelege reducerea CAS

Senatorul PSD Liviu Marian Pop îl ironizează pe Traian Băsescu într-un comunicat de presă, în care spune că președintele țării nu înțelege pe deplin reducerea CAS și că ar trebui să-l sune pe Daniel Funeriu pentru a-i explica.

"Nevoia reducerii CAS cu 5 puncte procentuale la angajator vine din realitatea economică, iar economia în ultimii 2 ani a mers mai bine decât pe vremea guvernelor lui Băsescu și avem cifre care ne demonstrează aceste lucruri.

Traian Băsescu pare însă să nu prea înțeleagă că nu se taie din pensii sau salarii, că reducerea CAS este o tăiere constructivă și absolut necesară realității economice a anului 2014. Dacă actualul domn președinte ar fi luat această măsură încă din 2010, în loc să reducă din veniturile cetățenilor, România ar fi fost mult mai departe decât în prezent.

VEZI ȘI: Reducere CAS. Planul lui Victor Ponta de a acoperi reducerea CAS

Domnul Băsescu nu înțelege pe deplin acest proces complex de reducere a CAS și poate că recomandat ar fi să îl sune pe fostul consilier prezidențial pe probleme de învățământ, ex-ministru al Educației, urmărit de DNA pentru că a prejudicat statul cu 5 milioane de euro prin semnarea unei note ilegale pentru achiziţia de soft educaţional, să îi explice dumnealui președintelui cum e cu matematica. Sau poate că Funeriu chiar i-ar putea sugera lui Băsescu un soft, că tot e specialist, care să îi facă o simulare a beneficiilor care rezultă din reducerea CAS", susține senatorul PSD Liviu Marian Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel