Liviu Pop, anunț în direct: Îmi dau DEMISIA imediat

Ministru Liviu Pop a declarat în cadrul emisiunii România 9, la TVR, că în cazul în care compendiul pentru clasa a V-a nu a ajuns la toate școlile își dă demisia.

Declarația a venit după ce moderatorul Ionuț Cristache i-a comunicat ministrului Educației că ”am vorbit înainte de a intra în emisiune cu o mămică și mi-a spus că au primit (nr. - elevii) doar manualul de sport până acum”.

Ministrul Liviu Pop a declarat că pe lângă manualul de sport în toate școlile a ajuns și compendiul pentru clasa a V-a. Acesta a anunțat, în direct, că în cazul în care nu este așa el demisionează imediat împreună cu directorul școlii respective.

”Nu, au primit și compendiul de clasa a V-a. Eu îmi dau demisia imediat. Prima oară își dă demisia directorul de școală, după care îmi dau eu demisia”, a precizat Liviu Pop la TVR.

Compendiul introductiv pentru gimnaziu - clasa a V-a a fost distribuit la începutul lunii septembrie în 20 de județe. Compendiul urma să ajungă în toate școlile din țară, anunța în perioada respectivă, într-o conferință de presă, ministrul Educației, Liviu Pop.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel