EXCLUSIV  Liviu Pleșoianu, moment decisiv. Se întâmplă pe 9 martie

Rodica Mitu / 01 Martie 2019 / 09:25 Salveaza PDF Comentarii
Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Liviu Pleșoianu este autorul cărții „România – țara unui vis posibil". Pe contul său oficial de Facebook, a anunțat când va avea loc lansarea.

Lansarea cărții „România - Țara unui VIS posibil" va avea loc sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 11.00, la Casa Armatei (Cercul Militar Național), a precizat Liviu Pleșoianu pe rețeaua de socializare Facebook.

În exclusivitate pentru DCNews, a spus ce reprezintă acest volum: „Cartea cuprinde viziunea mea despre România, drumul pe care îl propun. Această țară va avea multe de spus în anii ce vor urma! Mecanismele de autoapărare ale acestui popor au fost declanșate tocmai de cei care, de câteva decenii, ne vor resemnați și cu capul plecat, temători și lipsiți de speranță, încărcați de frică și convinși că suntem cei mai răi, cei mai leneși, cei mai corupți”.

Când vorbește despre „țara unui vis posibil", Liviu Pleșoianu se referă la „asumarea unui rol de care lumea cea mare are nevoie tocmai în aceste vremuri tulburi. Reîntoarcerea la UMAN este singura șansă de supraviețuire a speciei omenești. Orice altă „soluție" este utopică. Iar România poate juca acest rol esențial pe scena lumii”.

 

 

VEZI ȘI: Politician: NU voi mai candida pentru nicio demnitate sau funcţie publică – videoTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25