Liviu Pleșoianu: Am făcut tot ce a ținut de mine. Depinde și de ce vrea poporul

Rodica Mitu / 08 iul 2018 / 16:54 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pleșoianu
Descriere foto: Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a scris pe Facebook despre un caz pentru care a luptat.

"Am făcut tot ce a ținut de mine, în urmă cu doi ani, pentru ca mama acestei fetițe să fie grațiată (furase salam și cașcaval pentru a-și hrăni copilul). Sigur că greșise, dar am întrebat atunci: care e binele social dacă stă trei ani la închisoare, în condițiile în care fata ei continuă să trăiască într-o anexă cu urechelnițe, alături de un tată grav bolnav?

Cum e posibil să stea trei ani la închisoare o mamă care a furat alimente pentru copilul ei, în condițiile în care cei care au devalizat statul român cu zeci de milioane de euro sunt bine-mersi și în această clipă? Unde e dreptatea in acest minunat stat de... drept?!?...

...Am vorbit despre acest caz pe Facebook, am mers la emisiuni, am inițiat și o petiție pentru grațiere. Am propus ca mama fetiției să fie eliberată și să i se găsească un loc de muncă. Așa am înțeles eu BINELE SOCIAL. Din păcate, Klaus Iohannis NU a grațiat-o. A terminat de ispășit pedeapsa... Acesta a fost "binele social" în înțelesul de care e capabil, rațional și emoțional, Iohannis.

Lumea, așa cum o văd eu, diferă fundamental de lumea lui Klaus Iohannis. Și voi face tot ce ține de mine pentru lumea ființelor cu sânge cald. Dar mai depinde și de ce vrea poporul român...", a scris, sâmbătă, 8 iulie, Liviu Pleșoianu pe Facebook.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26