Liviu Pleșoianu a apărut în New York Times. Trei comentarii fulger

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a făcut o serie de precizări după ce în New York Times a apărut un fragment din discursul pe care l-a susținut la mitingul PSD.

Liviu Pleșoianu a publicat următorul mesaj pe Facebook: ""New York Times" citează un fragment din discursul meu de la miting, adresat în limba engleză, și notează că este "izbitor de asemănător" cu cel al lui Donald Trump. Trei comentarii am:

1. Evident că discursul meu e "izbitor de asemănător". Iar motivul este foarte simplu: situațiile sunt izbitor de asemănătoare! Timp de mai bine de 10 ani, Noua Securitate din România a acționat în siajul DEEP-STATE-ului american! Până și cel care îl... anchetează acum pe Donald Trump - fostul director FBI Robert Muller - s-a implicat puternic în România, în 2006, când îi învăța pe Kovesi, Maior și Coldea să intercepteze cât mai multe telefoane!

2. Propaganda Noii Securități  prezintă în sens profund NEGATIV faptul că eu aș avea un discurs similar cu cel al lui Donald Trump. ...Bun, dragilor! E bine că tocmai v-ați dat jos măștile "euroatlantice" de pe față. Prin tot ceea ce faceți, prin tot ceea ce scrieți, nu sunteți doar adversarii mei și ai tuturor celor care luptăm împotriva Noii Securități - ci sunteți și adversarii Președintelui american Donald Trump! E foarte bine că recunoașteți acest lucru!

3. Același tembelism care s-a aplicat în cazul lui Donald Trump ("e omul rușilor") se aplică din ce în ce mai #ISTERIC și în cazul meu. Scriu într-un text cuvântul "Răsărit" - gata, lucrurile sunt clare, sunt "omul Moscovei". Spun că România ar trebui să își joace rolul istoric de "liant între Est și Vest" - gata, e evident, sunt "infiltratul Kremlinului". Ba chiar s-au găsit câțiva isteți care s-au apucat să scrie nici mai mult, nici mai puțin decât că aș fi "ofițer de rang înalt GRU". ...Prea bine, pe mine mă bucură foarte, foarte mult prostia în stare pură a propagandiștilor! Fac în ceea ce mă privește EXACT ce au făcut unii la fel de deștepți în SUA, împotriva lui Donald Trump. ...S-a văzut acolo efectul - Donald Trump e Președintele SUA. Așa că, dragi propagandiști, vă rog mult - nu vă opriți! Țineți-o langa cu treaba asta ("Pleșoianu e omul rușilor") până în luna noiembrie 2019! Mulțumesc anticipat!"

 

Vezi și: Lăzăroiu (CCR) acuză presiuni. Pleșoianu: Iohannis e șantajat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel