Liviu Pleoșoianu l-a contactat pe facebook pe Tudorel Toader

Deputatul Liviu Pleșoianu a ales o cale inedită de a-l contacta pe ministrul Justiției Tudorel Toader, în privința chestionării Laurei Codruței Kovesi cu privire la prezența ei în sufrageria lui Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din anul 2009. Totul după ce n-ar fi primit un răspuns ca urmare a unei adrese oficiale pe care a trimis-o Ministrului Justiției. 

"În ultimele trei zile, nu v-ați putut rezerva 20 de minute pentru a da curs sesizării mele din data de 25 iulie. 10 minute, CEL MULT, dura să citiți tot textul. 5 minute, CEL MULT, dura să îi adresați doamnei KOVESI întrebarea "Ați fost acasă la politicianul Gabriel Oprea în ziua turului II al alegerilor prezidențiale din (6 decembrie) 2009". Vă ajungeau cele 5 minute ca să primiți și răspuns... Apoi, tot 5 minute, CEL MULT, vă lua să ne comunicați răspunsul, precum și măsura care se impune în urma răspunsului. În 20 de minute, CEL MULT, puteați rezolva grava problemă de imagine care afectează DNA, Ministerul Public și justiția românească în genere. 20 de minute, CEL MULT, vă erau suficiente, domnule ministru al Justiției, pentru a vă respecta îndatorirea fundamentală – aceea de a veghea la respectarea independenței justiției și la buna imagine a acesteia.

20 de minute, CEL MULT, vă erau suficiente, domnule ministru Tudorel Toader, pentru a răspunde la sesizarea unui PARLAMENTAR ROMÂN! Nu le-ați folosit. ...Deși le aveați. ...Să vă întreb câte minute a durat discuția de la Bruxelles cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans? ...Dar discuția cu ambasadorul SUA Hans Klemm?" se arată în postarea deputatului Liviu Pleșoianu.

Comisia Parlamentară de Anchetă pentru alegerile din 2009 a decis să îi transmită aceeași întrebare în scris, șefei DNA după ce aceasta a refuzat în repetate rânduri să se prezinte la audieri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel