Liviu Pleșoianu, SCANDAL cu o jurnalistă. Replici INCREDIBILE

Liviu Pleșoianu a ieșit revoltat de la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009. El a avut o reacție virulentă după ce a treia oară Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA, a refuzat să se prezinte la audieri. Ia în calcul chiar să-i facă o plângere în nume personal. 

Când răspundea presei, o jurnalistă îi spune: ”Se pare că faceți declarații politicianiste”. Liviu Pleșoianu, și el la bază jurnalist, i-a răspuns: ”Asta e întrebare jurnalistică? Păi deja mi-ați pus o ștampilă. Unde e obiectivitatea jurnalistică?”. 

Jurnalista i-a răspuns: ”Este obiectivitate jurnalistică din moment ce vă întrebăm...”. ”Este? Foarte bine atunci!” a revenit Pleșoianu. Jurnalista a continuat: ”Din moment ce vă întrebăm de ce ați ținut cont doar de regulament și nu și de...”. Deputatul PSD a replicat: ”Păi dar de ce să țin cont? Țin cont de regulament că-n baza regulamentului funcționează comisia! Nu vă supărați... E foarte simplu.”

Jurnalista i-a spus apoi că probabil nu știe prea bine regulamentul, iar Pleșoianu i-a răspuns că tocmai ce i-a citat din el. ”Puteți să-l lecturați!” i-a recomandat Pleșoianu.

Aceeași jurnalistă l-a întrebat pe deputatul PSD dacă-i este teamă de o plângere pentru denunț calomnios: Liviu Pleșoianu i-a explicat: ”Nu mă tem de absolut nimic. Apropo de asta, atitudinea PNL și USR a fost aceea de a pune bețe-n roate comisiei de câte ori a venit vorba de doamna Kovesi, de domnul Coldea și de dl Maior”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel