Liviu Negoiţă e înaintea lui Oprescu în sondaje, deocamdată e în stand-by pentru Bucureşti, declară Oltean

liviu-negoita
liviu-negoita

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a afirmat luni, la TVR, că Liviu Negoiţă este bine plasat în sodajele de opinie pentru Bucureşti, putând fi "oricând" o alternativă ca şi candidat la Primăria Generală.

"Noi avem mai multe variante care sunt în lucru şi pe care le sondăm, dar un singur om care ar putea oricând să fie o alternativă pentru noi, Liviu Negoiţă. Dacă va fi alternativa noastră, va fi una câştigătoare, pentru că în sondaje de opinie făcute recent Sorin Oprescu este în urma lui Liviu Negoiţă. Liviu Negoiţă este deocamdată în stand-by", a spus Oltean.

"Liviu Negoiţă este un excelent primar şi un excelent om politic. Din motive absolut obiective, domnia sa a rămas în umbră acum, dar nu e în situaţia în care noi să nu putem să îl scoatem oricând o alternativă", a adăugat el.

Totuși, primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, ar intenţiona însă să nu mai candideze pentru un nou mandat nici măcar la sector. Vestea că Negoiţă se retrage din funcţii publice pentru a se dedica probabil avocaturii a apărut pe blogul realizatorului TV Stelian Tănase, care a relatat, în august, o discuţie cu edilul. Negoiţă pare că şi-a planificat o ieşire treptată din scenă, mai întâi renunţând să candideze pentru un post în PDL al BPN (el fiind vicepreşedinte până în vara acestui an).

Citește și:

Liviu Negoiță, edilul de la Sectorul 3, nu va mai candida pentru un nou mandat

„Demisia“ lui Liviu Negoiță, tsunami în PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel