Liviu Dragnea: Vreau să-i mulțumesc public lui Tăriceanu

Luni, liderul PSD Liviu Dragnea a făcut o serie de precizări după prima întâlnire cu vicepreședinții aleși sâmbătă la Congres.

"Am avut o primă întâlnire informală cu cei aleși la Congres. Am discutat despre implicarea fiecăruia dintre ei. (...) Le-am spus că vreau ca ei să comunice cât mai mult, numai să comunice structurat. Românii nu sunt interesați care e mai vocal, ci să afle de la noi ce am făcut și ce avem de gând să facem", a declarat, luni, 12 martie Liviu Dragnea.

De asemenea, a anunțat că va discutat cu Călin Popescu-Tăriceanu. "Astăzi o să vorbesc cu domnul Tăriceanu (n.r. cu privire la o dată pentru evaluarea activităţii la o lună de la preluarea mandatului). Vreau să-i mulțumesc public pentru prezența de la Congres", a mai zis liderul PSD Liviu Dragnea.

[citeste si]

În acest context, amintim că premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre o dată pentru evaluarea activităţii Cabinetului pe care-l conduce. 'Nu am făcut încă o evaluare în cadrul alianţei PSD - ALDE. O evaluare o fac săptămânal la Guvern, dar o evaluare completă o voi face în cadrul coaliţiei. Probabil astăzi vom stabili, nu am stabilit însă o dată, dar cred că - cât mai curând - vom face o evaluare', a afirmat premierul, la sediul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel