Liviu Dragnea vorbește despre DEMISIA din PSD

Liviu Dragnea a explicat în ce condiții ar putea demisiona de la șefia PSD.

"Dacă vom câștiga aceste alegeri locale, ar fi destul de dificil să explici că pleci... după o victorie. Dacă rezultatul va fi prost, o să plec.

Rezultatul prost înseamnă să fim pe locul doi la aceste alegeri. Dacă pierdem alegerile și ieșim pe locul doi, îmi dau demisia sigur, mă retrag", a zis Liviu Dragnea la România TV.

[citeste si]

El a arătat totuşi că 'sunt şanse mici' ca partidul să piardă alegerile locale. 'Dacă sunt viu şi liber, înseamnă că rămân preşedintele PSD', a adăugat el.

Întrebat dacă Victor Ponta are şanse să îşi 'ia partidul înapoi', preşedintele PSD a arătat că într-o echipă de genul celei făcute cu fostul premier au fost şi momente tensionate de-a lungul anilor. 'Am avut momente dificile, atât în partid cât şi în guvernare, nu tot timpul am avut aceleaşi păreri. Dar asta nu înseamnă că nu am rămas prieteni. (...) În ceea ce priveşte 'să-şi partidul înapoi', nimeni nu-şi ia PSD-ul înapoi. PSD nu este un obiect, nu e un partid mic unde se poate să fie numit un preşedinte sau poate să fie luat de la librărie sau de undeva din sertar. Eu cred că, după aceste alegeri, mai sunt câteva zile, lămurim şi această problemă. Sunt şanse mici pentru varianta a doua, adică să pierdem alegerile', a adăugat Dragnea. De asemenea, întrebat în legătură cu implicarea lui Victor Ponta în campania electorală, Dragnea a spus că 'ar fi fost nefiresc' ca acesta să nu se implice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel