Liviu Dragnea: Victor Ponta nu m-a dezamăgit, m-a supărat

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit, duminică, la Antena 3, că premierul Victor Ponta l-a supărat pentru că a luat decizia de a demisiona de la șefia partidului fără a se consulta cu el. 

Întrebat la emisiunea "Punctul de întâlnire" ce sentimente îl încearcă astăzi față de Victor Ponta, Liviu Dragnea a precizat că sunt "de prietenie".

Ulterior, coordonatorul politic al PSD a fost chestionat de către Radu Tudor dacă a fost dezamăgit că Victor Ponta nu l-a anunțat de decizia de a demisiona din fruntea partidului.

"Aia nu m-a dezamăgit, m-a supărat. Eu vorbesc de o relație de camaraderie cu Victor Ponta de 5 ani și jumătate, în care eu și cu gândul, și cu fapta am fost lângă el. Pe mine m-a supărat. (...) Supărat că a făcut gestul ăsta și că nu mi-a dat și mie șansa, cred că nu a dat-o nimănui, să discute și să-l facă să înțeleagă că nu e bine să-și dea demisia nici pentru el, nici pentru partid, nici pentru guvern, pentru țară, până la urmă. Dar dincolo de asta, te poți supăra pe un prieten, dar prietenia rămâne, nu e un sentiment care se evaporă la o supărare de genul ăsta", a declarat Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea, replică pentru Ilie Sârbu: Eu nu am luat atribuţiunile de la librărie
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel