Liviu Dragnea, susținut de trei organizații locale la șefia PSD

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Trei organizații PSD și-au declarat susținerea pentru Liviu Dragnea. Președintele interimar al PSD nu a anunțat încă dacă va candida la Congresul din octombrie pentru șefia PSD.

Organizațiile PSD din Giurgiu și Mehedinți și-au declarat susținerea pentru Liviu Dragnea, la Congresul din octombrie, potrivit Agerpres. Liderul PSD Caraș Severin, Ion Mocioalcă, a declarat pentru DCNews că organizația pe care o conduce speră ca Liviu Dragnea să candideze la președinția partidului.

”În cazul în care actualul președinte interimar își va anunța candidatura, va fi susținut de organizația Caraș, a spus Ion Mocioalcă. Am discutat cu colegii și pot să exprim un punct de vedere unanim. Conferința județeană a votat o rezoluție de susținere a lui Liviu Dragnea la funcția de președinte al PSD. Noi credem că Liviu Dragnea poate menține unit partidul, poate asigura păstrarea guvernării și câștigarea alegerilor. Într-un moment dificil pe plan internațional și zonal, este nevoie de un guvern puternic, iar acesta nu poate fi dat decât de un partid puternic.  Luptele interne nu ar face decât să vulnerabilizeze guvernarea, ceea ce își doresc adversarii noștri, chiar dacă acest lucru duce la instabilitate politică și afectează poziția României”. 

Liviu Dragnea nu și-a anunțat oficial candidatura, declarând doar că va finaliza în scurt timp un proiect  politic pentru PSD. Până în prezent s-au înscris în cursa pentru șefia partidului Șerban Nicolae, Daniel Savu și liderul organizației București, primarul Robert Negoiță.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel