Liviu Dragnea și Rares Mănescu, șefii de campanie ai USL

Co-președintele USL Victor Ponta a anunțat luni că șefii campaniei electorale a social-liberalilor vor fi Liviu Dragnea, pentru Alianța de Centru Stânga, și Rareș Mănescu, pentru Alianța de Centru Dreapta, informează Agerpres.

Premierul Victor Ponta nu a vrut să dezvăluie cine e purtătorul de cuvânt al campaniei sau care va fi sloganul acesteia, menționând că ”acestea sunt preocupările PDL.” Acesta a precizat că scopul alianței e cel de a se preocupa de cum va fi guvernată țara. Liderul social-democrat a reamintit că joi va fi lansat la Palatul Parlamentului programul de guvernare al USL pentru perioada 2012 - 2016. ”Am prezentat astăzi primul draft al programului de guvernare pentru perioada 2012-2016, urmează ca până joi să fie finalizat acest program şi prezentat în cadrul manifestării de la ora 17,00 la Palatul Parlamentului. Evident, acest program reprezintă, fără foarte mari surprize, o chintesenţă a programelor noastre sectoriale prezentate în perioada de opoziţie, evident, folosind experienţa Guvernului şi scăzând ce am reuşit să facem în aceste şase luni. E un demers important. Există cele două oferte de guvernare - USL şi PDL aliat cu PP-DD,” a declarat șeful executivului la finalul reuniunii conducerii USL.

Victor Ponta a comentat propunerile făcute de liderul PDL, Vasile Blaga spunând că acestea reprezintă ”gaură la buget de 11 miliarde de lei”, respectiv o creştere a deficitului cu peste 1% din Produsul Intern Brut. ”După câte dezastre ne-a lăsat PDL, acum încă 1% din PIB pentru dânşii nu e important, dar oferta noastră trebuie să fie realistă şi serioasă. Nu am luat în calcul ofertele aliaţilor PDL - PP-DD, care sunt extrem de exotice şi pe care probabil dl. Blaga le va integra în programul de guvernare,” spune co-președintele USL.

Președintele PSD a menționat că le-a prezentat colegilor de alianță măsurile pe care Guvernul le-a luat pentru a asigura buna desfășurare a alegerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel