Liviu Dragnea și Rares Mănescu, șefii de campanie ai USL

Co-președintele USL Victor Ponta a anunțat luni că șefii campaniei electorale a social-liberalilor vor fi Liviu Dragnea, pentru Alianța de Centru Stânga, și Rareș Mănescu, pentru Alianța de Centru Dreapta, informează Agerpres.

Premierul Victor Ponta nu a vrut să dezvăluie cine e purtătorul de cuvânt al campaniei sau care va fi sloganul acesteia, menționând că ”acestea sunt preocupările PDL.” Acesta a precizat că scopul alianței e cel de a se preocupa de cum va fi guvernată țara. Liderul social-democrat a reamintit că joi va fi lansat la Palatul Parlamentului programul de guvernare al USL pentru perioada 2012 - 2016. ”Am prezentat astăzi primul draft al programului de guvernare pentru perioada 2012-2016, urmează ca până joi să fie finalizat acest program şi prezentat în cadrul manifestării de la ora 17,00 la Palatul Parlamentului. Evident, acest program reprezintă, fără foarte mari surprize, o chintesenţă a programelor noastre sectoriale prezentate în perioada de opoziţie, evident, folosind experienţa Guvernului şi scăzând ce am reuşit să facem în aceste şase luni. E un demers important. Există cele două oferte de guvernare - USL şi PDL aliat cu PP-DD,” a declarat șeful executivului la finalul reuniunii conducerii USL.

Victor Ponta a comentat propunerile făcute de liderul PDL, Vasile Blaga spunând că acestea reprezintă ”gaură la buget de 11 miliarde de lei”, respectiv o creştere a deficitului cu peste 1% din Produsul Intern Brut. ”După câte dezastre ne-a lăsat PDL, acum încă 1% din PIB pentru dânşii nu e important, dar oferta noastră trebuie să fie realistă şi serioasă. Nu am luat în calcul ofertele aliaţilor PDL - PP-DD, care sunt extrem de exotice şi pe care probabil dl. Blaga le va integra în programul de guvernare,” spune co-președintele USL.

Președintele PSD a menționat că le-a prezentat colegilor de alianță măsurile pe care Guvernul le-a luat pentru a asigura buna desfășurare a alegerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel