Liviu Dragnea şi Ioan Chelaru, favoriţi la Interne şi Administraţie

CONFERINTA - USL - EXIT POLL - ALEGERI LOCALE
CONFERINTA - USL - EXIT POLL - ALEGERI LOCALE

Liviu Dragnea şi Ioan Chelaru se află în acest moment la Guvern într-o şedinţă de urgenţă cu premierul Victor Ponta. Din informaţiile furnizate de Antena 3 cei doi par a fi favoriţi să îi înlocuiască pe Ioan Rus şi Victor Paul Dobre.

Victor Ponta va merge în jurul orei 12:00 la la palatul Cotroceni pentru a-i prezenta variantele pentru cele două ministere.

Crin Antonescu a precizat că nici Ioan Rus, nici Victor Paul Dobre nu i-au adus la cunoştinţă decizia de a demisiona. el a precizat că în urma scanalului apărut după referendum, Ioan Rus avea motive să demisioneze. "Una peste alta, cred că existau motive ca Rus să demisioneze, care ţin de gestiunea pe care ministerul condus de domnia sa o avea de făcut pentru referendum. N-am avut cea mai mică discutie privată, nici oficială, cu domnia sa", a spus Antonescu.

Ministrul Adminstraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a anunţat că şi-a dat demisia de onoare. El susţine că nu este corect ca ministrul de Interne să fie prins în bătăliile politice din ţară. Ioan Rus a precizat că, alături de el, şi ministrul Administraţiei, Victor Paul Dobre şi-a dat demisia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel