Liviu Dragnea se simte urmărit de SRI, dar și atacat de Soros

Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la România TV, că a observat "o anumită coordonare" a atacurilor la adresa sa, venite atât din partea unor politicieni, printre care și Victor Ponta, cât și a unor jurnaliști. "Unii spun că ar fi o coordonare de la SRI, alții zic că ar fi o coordonare și o comandă de la Soros", a declarat Dragnea.

"Există acest pachet de oameni politici și jurnalisti care sunt foarte bine coordonați. (...) Există se pare o dorință din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat, și în partid și nu numai... Unii spun că ar fi o coordonare - pentru că este o abordare securistă, am văzut la unele așa-zise anchete jurnalistice, care de fapt nu spun nimic (...) că ar fi o coordonare de la SRI, îmi vine greu să cred. Alții zic că ar fi o coordonare și o comanda de la Soros, pe care l-am tot atacat și o să-l atac întruna până când țara asta va reuși să scape de toată influența acestui om nefast."

Aceștia urmăresc "să ma slabească foarte mult. Alții spun că urmăresc și altceva, să influențeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia unui om rău și să influențeze decizia judecătorilor. Sper că nu se va întâmpla asta. (...)Pentru că o destabilizare puternică a mea ar însemna implicit o destabilizare a PSD-ului și a guvernării. E visul lor."

[citeste si]

În contextul acestor declarații, liderul PSD a vorbit și despre atitudinea din ultima vreme a lui Victor Ponta, care l-a criticat pe Dragnea tot mai fățiș.

"Nici eu nu înțeleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante pe care cica le-ar fi spus el - sunt adevarate, nu sunt adevarate, nu știu... (...) În partid sunt din ce în ce mai mulți oameni nervoși și supărați pe această atitudine și oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri, ce urmăresc? "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel