Liviu Dragnea, replică devastatoare după ce Mihai Sturzu i-a cerut demisia

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a oferit, sâmbătă, la Congresul tinerilor social-democrați, o replică extrem de acidă pentru deputatul Mihai Sturzu, liderul TSD, după ce acesta i-a cerut să se suspende din funcție până la rezolvarea problemelor juridice pe care le are.

"A spus fostul vostru preşedinte, intrat pe o fereastră Velux în partid şi numit preşedinte, că s-a întâlnit de mai multe ori cu mine înainte şi după Congres. Da, e adevărat. Dar eu zic că ar trebui să spună ce mi-a propus acest domn. Pentru că tot am văzut astăzi că a apărut pe un site ceva, la o televiziune prietenă imediat au venit de acasă într-o sâmbătă liberă nişte oameni de bună credinţă să potenţeze ce a apărut pe acel site şi de la acest microfon să se spună niște lucruri ca să se fugă la presă imediat, voi venind aici pentru altceva. Mie mi-a propus domnul aviator MIhai Sturzu, ceva care m-a curemurat: ca după tragedia de la Colectiv, să folosească această emoţie, să vină la sediul PSD cu nişte tineri, să se certe cu mine într-o mică scenă de teatru, să facă niște propuneri pe care eu să nu le accept, după care el să facă o mișcare și acea mișcare să crească și ulterior să facem o alianţă parlamentară. Dacă transformarea PSD trebuie să înceapă cu astfel de oameni, nu este admisibil. Nu este admisibil să te gândeși că poți folosi o astfel de tragedie pentru așa ceva. (...)

[citeste si]

Vreau să spun că, din păcate, cooperativa în care a fost Mihai Sturzu, cu alți colegi pe care pe unii îi blama de la microfon în serile și nopțile de dinaintea Congresului, atât a putut să producă şi nu au ieşit vicepreşedinţi de acolo. Să discutăm cinstit, pentru că sunt doar câţiva care nu au înţeles că PSD a intrat într-o altă etapă. Sunt doar câţiva care nu au înţeles că nu preşedintele este cel care dictează ce se întâmplă mai departe", a delclarat Liviu Dragnea.

Cum a reacționat Sturzu

Mihai Sturzu a replicat și el, cu o postare pe Facebook: "Liviu Dragnea a ales să mă atace mințind. Asta e.
I-am spus că PSD-ul trebuie să se reformeze după ce am fost la PROTESTE în Piața Universității. Omul a înțeles că mă folosesc de tragedia de la Colectiv.
Spre deosebire de el, eu am fost în Colectiv.
Așa e cu manipularea FSNistă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel