Liviu Dragnea, Comisie pentru referendumul din 2012

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Liderul PSD, Liviu Dragnea,  a făcut câteva precizări, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 realizată de Răzvan Dumitrescu,  referitoare la   Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

„O comisie de anchetă este necesară pe acest subiect. Eu și alți colegi mergeam prin studiouri cu documente, fotocopii prin care arătam că alegerile nu au fost în regulă. Acele documente le-am pus în contestație, care a fost respinsă. (...) Românii au dreptul să spere la adevăr. Nu este o comisie penală. Este dreptul Parlamentului pe care nu poate să-l ia nimeni. Miercuri se va crea și atunci va intra în pâine: se vor face și regulamentele și componența. Cred că o să fie greu să refuze. Am declarația procurorului general. Eu nu cred că cineva are dreptul să refuze să se prezinte la o Comisie parlamentară. Cineva este chemat ca martor în dosar, poate fi încadrat la favorizarea infractorului, pentru că această comisie poate sesiza organele de anchetă", a declarat Liviu Dragnea în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

[citeste si]

Liderul PSD nu exclude să se înființeze o comisie și pentru referendumul din 29 iulie 2012.

"Dacă se va înfiinţa o comisie şi pentru referendum, nu ştiu poate că da, poate că nu, acolo fiind şi mai aproape evenimentele s-ar putea să dorească mai mulţi să vorbească sau să fie chemaţi. Am primit şi eu, am primit şi noi de la cetăţeni acelaşi lucru: dar de ce nu şi pentru referendum? Bun, eu nu exclud această variantă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel