Liviu Dragnea, remaniere. Ce reproșează Guvernului Grindeanu

Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că "nu este obligatoriu" ca analiza activităţii guvernamentale, ce se va face în interiorul partidului în luna iunie, să se finalizeze cu propuneri de remaniere.

"Eu nu dau avertismente (miniştrilor - n.r.). Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive şi românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înfiinţat 110.000 de noi locuri de muncă şi continuă să se întâmple asta. Au crescut investiţiile străine mult mai mult decât anul trecut şi au crescut şi veniturile populaţiei şi se dezvoltă şi afacerile în România. Nu e vorba dacă este nemulţumit de unul sau altul, important este ca să-şi facă treaba. Şi, ca să nu mai discutăm pe la colţuri şi să vă dăm dumneavoastră subiecte, am văzut că deja au început să apară liste (...), o să avem o discuţie în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere", a afirmat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a reproşat, totuşi, Guvernului Grindeanu că nu a acţionat întotdeauna "coerent" şi că "nu şi-au organizat foarte bine comunicarea".

[citeste si]

"Vă asigur că nu o să fie un Comitet Executiv plicticos", a adăugat Dragnea.

Preşedintele PSD spune că procesul de modernizare a partidului, început în octombrie 2015, nu a fost încă finalizat, dar speră că acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul anului în curs şi că nu vor mai apărea tensiuni în rândul colegilor săi.

"În PSD nu s-a finalizat procesul de modernizare, este un proces lung, care a început în octombrie 2015, atunci când eu, după ce am fost ales de toţi membrii partidului din ţară, am prezentat Congresului proiectul politic al partidului. Unii, foarte puţini, recunosc, au ascultat cu atenţie şi au citit cu atenţie ce am spus atunci. Alţii au spus că este un discurs ca de obicei, cum se ţin discursurile politice, să dea bine la televizor. Tot ce am spus acolo este urmărit punct cu punct, ca să nu zic pas cu pas, şi se va întâmpla, cu toate frânele, cu toate ezitările unora sau ale altora", a mai declarat Liviu Dragnea. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel