Liviu Dragnea, redeschidere dosar. DNA, lovitură la ÎCCJ

DNA a pregătit o nouă lovitură pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. DCNews a scris, la începutul lunii iulie, despre acest demers al procurorilor. 

UPDATE: Judecătorii de la ÎCCJ vor lua o decizie în 1 octombrie. 

Procurorii DNA vizează deschiderea dosarului Tel Drum. Au depus cererea la ÎCCJ în 3 iulie. Termenul de judecată este astăzi, după cum a fost anunțat de pe atunci. Judecătorii ÎCCJ vor decide dacă i se va redeschise dosarul lui Liviu Dragnea. 

Obiectul dosarului este "confimare redeschidere urmărire penală". Solicitarea procurorilor DNA a fost înregistrată în 3 iulie 2018.

Informațiile DCNews sunt că procurorul de caz a clasat dosarul, dar superiorul său ierarhic a infirmat decizia de clasare și cere instanței redeschiderea dosarului.

Pe portalul ÎCCJ scrie că soluția din această dimineață este ”amânarea cauzei”. În această după-amiază, Liviu Dragnea urma să se prezinte în fața instanței. 

(w670)

Anterior, în acest dosar o judecătoare a cerut să se abțină, dar solicitarea formulată i-a fost respinsă definitiv. Dosarul îi vizează pe Liviu Dragnea și pe alții și a fost deschis la solicitarea OLAF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel