Liviu Dragnea, redeschidere dosar. DNA, lovitură la ÎCCJ

DNA a pregătit o nouă lovitură pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. DCNews a scris, la începutul lunii iulie, despre acest demers al procurorilor. 

UPDATE: Judecătorii de la ÎCCJ vor lua o decizie în 1 octombrie. 

Procurorii DNA vizează deschiderea dosarului Tel Drum. Au depus cererea la ÎCCJ în 3 iulie. Termenul de judecată este astăzi, după cum a fost anunțat de pe atunci. Judecătorii ÎCCJ vor decide dacă i se va redeschise dosarul lui Liviu Dragnea. 

Obiectul dosarului este "confimare redeschidere urmărire penală". Solicitarea procurorilor DNA a fost înregistrată în 3 iulie 2018.

Informațiile DCNews sunt că procurorul de caz a clasat dosarul, dar superiorul său ierarhic a infirmat decizia de clasare și cere instanței redeschiderea dosarului.

Pe portalul ÎCCJ scrie că soluția din această dimineață este ”amânarea cauzei”. În această după-amiază, Liviu Dragnea urma să se prezinte în fața instanței. 

(w670)

Anterior, în acest dosar o judecătoare a cerut să se abțină, dar solicitarea formulată i-a fost respinsă definitiv. Dosarul îi vizează pe Liviu Dragnea și pe alții și a fost deschis la solicitarea OLAF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel