Liviu Dragnea, reacție la "gluma" lui Victor Ponta despre mandatul său de premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat "gluma" pe care a făcut-o premierul Victor Ponta, cu referire la mandatul său, la Congresul extraordinar al social-democraților, organizat, duminică la Sala Palatului.

"Eu chiar cred că mai avem dreptul să glumim. Victor Ponta nu are un mandat pe care mi l-a pus mie pe masă. Victor Ponta a spus că este la dispoziția partidului. Azi, el și-a arătat susținerea pentru actuala conducere a partidului", a declarat Liviu Dragnea, citează Realitatea TV.

[citeste si]

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, în discursul susținut în cadrul Congresului PSD, că liderul partidului, Liviu Dragnea, are mandatul său de premier "pe masă".

"Liviu ştie foarte bine din prima zi că are mandatul meu de prim-ministru pe masă, sunt convins că îl va folosi spre binele nostru al tuturor. Şi, deocamdată mergem, guvernăm bine şi putem să facem şi în 2016 o mulţime de lucruri bune care să arate că doar PSD-UNPR-ALDE pot să guverneze bine România. Asta vreau să fac şi sper să am sprijinul dumneavoastră", le-a spus Ponta participanţilor la Congresul PSD.

Peste 4.000 de delegați social-democrați din toată țara au venit, duminică, la Sala Palatului din București, pentru a își alege conducerea centrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel