Liviu Dragnea, reacție la decizia lui Victor Ponta de a-i trimite demisia în alb

Liviu Dragnea a declarat că încearcă să înțeleagă supărarea lui Victor Ponta, după ce fostul premier a declarat că îi va trimite liderului PSD o demisie în alb.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, după ce Ponta a anunțat că va trimite o demisie în alb liderului PSD că "nu este de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Am citit, încerc să înțeleg ce a spus, iar dacă va trimite o demisie în alb nu o voi activa. Nu concep ca un fost președinte de partid să primească un tratament identic cu cel pe care l-a avut Mircea Geoană. Este o greșeală pe care noi am făcut-o cu Mircea Geoană, pe care eu am mai spus-o în mai multe rânduri.

În ultima perioadă eu am mai vorbit cu Victor Ponta.  Încă nu aș vrea să arăt mesajele, dar am vorbit, am comunicat  în mai multe rânduri, și eu sper  să-i treacă supărarea. Încerc să înțeleg de ce este supărat, încerc să aflu,", a declarat Liviu Dragnea. 

[citeste si]

"Victor Ponta are ce să facă în partid, poate ajuta partidul, poate sprijini Guvernul, așa cum facem cu toții, PSD l-a propus și la susținut pentru șefia Comisiei pentru afaceri europene, care este o comisie parlamentară importantă. 

De asemenea, tot partidul l-a sprijinit să fie șeful delegației Parlamentului României la OSCE, deci nu-l dă nimeni afară,  și sper să-i treacă motivele de supărare pe care încerc să le identific", a mai declarat Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel