Liviu Dragnea, reacție după atacul miniștrilor tehnocrați

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reacționează în urma atacurilor lansate miercuri de către mai mulți membri ai Executivului la adresa fostei guvernări și la adresa Parlamentului.

În cadrul interviului acordat pentru DC News, Liviu Dragnea s-a declarat surprins de faptul că miniștrii tehnocrați au atacat ieri guvernarea lui Victor Ponta, dar și măsurile din Parlament.

"Dincolo de aceste atacuri, la care nu mă așteptam de la niște tehnocrați, eu și toată țara așteaptă să se întâmple ceva pe domeniul fondurilor europene în România", a declarat Liviu Dragnea la DC News Live

Citește și: Ponta, veste proastă pentru români: Ghinion, nu?

Întrebat dacă atacurile "tehnocraților" la adresa Parlamentului vor fi sancționate într-un fel, liderul PSD a subliniat: "Da, vor fi sancționate. Oamenii aceștia nu înțeleg că Parlamentul trebuie să fie respectat. Este forul legislativ al României și este instituția care i-a desemenat, care i-a uns să fie miniștri. Numai că ei nu înțeleg lucrul acestea. Probabil că, după ce au auzit de la mine și de la dl Tăriceanu că nu intenționăm acum să depunem moțiune de cenzură, au prins ceva aripi. S-ar putea să fi făcut o evaluare greșită", a adăugat liderul social-democraților.

Citește și: Ministrul Muncii, declarații tăioase: Nu este posibil așa ceva

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel